Personlige samtaler om selvværd og trivsel

Et barn med lavt selvværd går ud langs væggene og kigger ned, fordi barnet tror, at andre mennesker ser dem som mindreværdige mennesker.

En voksen med lavt selvværd er et barn der har vænnet sig til at gå langs væggene og kigge ned, fordi der aldrig var en voksen, der var stærk nok til at hive barnet ud fra væggen og vise barnet, at der er plads i verden, og at man ikke bliver set ned til men hen til.

Trivselssamtaler i Z Kurs henvender sig til børn og voksne, der har lavt selvværd, lav selvtillid eller en lav selvfølelse. 

 

“Owning our story and loving ourselves through that process is the bravest thing that we’ll ever do.”
– Brené Brown

 

Helt almindelig men med filter på

Har du lavt selvværd, så kender du også følelsen af at du inde under din facade, bare er et helt almindeligt menneske. Men facaden kan du ikke få vristet af, fordi du er bange for, at det kun er dig selv, der synes, at du er et helt almindeligt og værdifuldt menneske. 

Sammen med os kan du få sat fokus på selvværd og trivsel. Du vil opleve at din livskvalitet stiger, selvom det er små ting vi sammen "skruer" på.

 

Hvordan forgår det?

  • Du kontakter os på mail eller telefon og aftaler en tid i Holstebro eller hos dig. Hvis vi er optaget, så lægger du bare en besked, og vi vender tilbage til dig samme dag eller senest hverdagen efter.
  • Ved første samtale skal vi sikre os, at vi forstår hvilke udfordringer du er kommet med. Herefter lægger vi en plan sammen med dig, som du kan se dig selv i.

 

Hvad får du ud af det?

  • Du sikrer dig at udfordringer og kriser bliver mulige udviklingspunkter, således at du kommer frem til at kunne udnytte dit potentiale, får skabt ro omkring dig samt sat fokus på de elementer, som du vægter højst i dit liv.
  • Samtaler der har en høj faglig forankring og et menneskeligt fundament.

 

Priser (incl. moms):

1 session    640 DKK

1 session varer mellem 50 og 60 minutter.

 

Betaling:

Der sendes faktura i samme uge som der er afholdt samtale. Det er muligt at betale med bankoverførsel samt mobilepay.

 

Aflysning:

En aflysning eller flytning af tid skal senest gøres kl. 08:00 dagen før aftalt tid pr. mail. Aflysninger der sker herefter faktureres med 100%.

 

Hvis vi holder samtalerne hos dig:

Så afregnes kørsel efter statens almindelige takster.