Nyheder og materiale til gratis download

Her finder du nyheder om Z Kurs samt artikler, e-bøger og andre udgivelser, som vi står bag og løbende udgiver. Det står dig frit for at downloade og linke til disse, så længe du forholder til almindelig regler og normer for kildehenvisning med videre. Skulle du have spørgsmål, tilføjelser eller andet, så vil vi blive usædvanlig glade for at høre fra dig.

 

Hvad er det egentlig, en mentor laver?

Det spørgsmål møder en mentor jævnligt fra både nære venner, bekendte og mennesker, som man netop har mødt for første gang.

Læs mere her!

 

14/08-2019
Kort info om nye kompetencetilegnelser i Z Kurs det seneste halvår.

René: Nu Ninja i BMS smertebehandling. Det foregår med nåle i arme, ben og hoved. Jeg har set ham i aktion, det var en sand fornøjelse.

Læs mere om René her: https://www.zkurs.dk/rene-kaj-holm

Lena: Nu Ninja i Metakognitiv terapi. Det betyder, at hun ikke alene er mester i at hjælpe borgere med at ændre deres tanker omkring sig selv og andre, men at hun nu også er mester i at hjælpe borgerne til at ændre det aftryk tankerne gør i borgerens liv. Med andre ord – hvad gør vi med tankerne om tankerne.

Læs mere om Lena her: https://www.zkurs.dk/lena-torvin

 

Stresshåndtering på arbejdspladsen – "giver det overhovedet mening”

En artikel bragt af Dansk HR, der tager fat på, hvorfor det er så svært for arbejdspladser at fastholde fokus på stresshåndtering, når der opstår daglige driftsudfordringer. Artiklen præsenterer et bud på en løsning, der måske nok kan virke provokerende, men som også gemmer på en dybereliggende erkendelse af, at både virksomheder og mennesker har brug for konkrete målepunkter, for at kunne fastholde fokus.
Forfatter: Mikkel Abildgaard, Ejer og direktør i Z kurs.

Læs mere her!

 

Din 5-punktsplan mod højt sygefravær

En artikel bragt af Dansk HR, der udspringer af mange års konkret arbejde med håndtering af sygefravær. Her får du 5 punkter der er til at forstå og, som ikke mindst giver resultater, der er til at tage ved og føle på.
Forfatter: Anders Vandsø Pedersen, konsulent Z kurs.

Læs mere her!

 

E-bog - din guide som leder, til håndtering af sygefravær.

Gratis e-bog til dig, der er klar til at blive klædt på til håndtering af sygefravær på din arbejdsplads eller i din uddannelsesproces som leder.
Forfatter: Anders Vandsø Pedersen, konsulent Z kurs.

Læs mere her!

 

Hvad er stress?

Stress er kroppens og sindets alarmberedskab, og når det aktiveres, er det et vink med en vognstang om, at nu er det tid til at tage hånd om sig selv.
Forfatter: Torrben Kjeldsen, Coach og stress-ekspert Z kurs.

Læs mere her!

 

Hvad er traume og PTSD?

Hjernen ser ikke verden, som den er, den genkender mønstre og skaber meningsfyldt virkelighedsopfattelse ud fra det.
Forfatter: Torrben Kjeldsen, Coach og stress-ekspert Z kurs.

Læs mere her!

 

Jule-stress

Lav en liste. Det virker for julemanden – og for dig. Del listen i to. Til venstre de ting, du skal nå for at komme juleferien i hu. Til højre de ting, du har lyst til.

Læs mere her!